Hej dziewczyny (i chlopaki) - ze sprawdzonego zrodla wiem ze Celinka ma nie tylko delfinki na duzych obrazkach ale i delfinkowy material, ktory bedzie mysle dobrze wygladal z oceanicznymi tematami...
jako ze popelnilam swego czasu wzorek delfinkowy to zamieszczam go tutaj na urzytek tej i innych akcji charytatywnych i prywat zupelnych tez (wiekszosc z nas ma tez swoje dzieci...).
Celinka zasugerowala mi ze ten wzorek bedize sie ladnie komponowal z materialami ktore ma wiec moze tak machnac kilka delfiniakow??? Nie konieczne akurat tych z zalaczonego wzorku, moze ktos ma inne ladne wzorki... ja mam taki wiec sie dziele bo wiem ze dziubie sie go bardzo przyjemnie.
na wzorku jest parka ale latwo mozna wydziubac i jednego..
Mala uwaga - jakbym nie 'rozciagala ' muliny to wychodzi mi ze na jednego delfinka trzeba ciut wiecej jak jedna pelna mulina niebieskiego na 'cialko' , zrenice oka zwykle robie ciemnym niebieskim (innym od cialka) ale i braz czy czern bedzie ladnie wygladac. jezyk rozowy, bialko oka - biale... no to chyba wszystko.. a no tak - obrysy czarne.
Temat dalam tutaj bo do bierzacej akcji nawiazuje ale jak admin zna bardziej odpowiednie miejsce to prosze przeniesc zeby porzadek byl.
Ten post został edytowany przez magdap: Sep 19 2010, 10:06 PM