magdap my i tak jesteśmy anonimowe, bo chowamy się pod nickami. A jeśli będziemy kojarzone z konkretnym logo, tym lepiej. ja dostałam kartkę świąteczną i (wcześniej) list zaadresowany " ciocie z magicznego miasta kuferek". Fajnie by było, żeby ta ciocia kojarzona była np. z sercem/ skrzynią czy innym symbolem.
No nie wiem... Mam swoje zdanie ale sie dostosuje do wiekszosci... I prosze o termin na ktory mam szykowac kwadracik bo wiem ze to dluuugo jeszcze ale wole wiedziec wczescniej bo z praca i studiami to czasami mam wesolo a czasami jest czas tylko zebym sie nie spoznila bo przeciez obiecalam
Motyle sa przepiekna, dlatego jeden jest w moim avatarze ale jest problem: Motyl jest logo akcji dla dzieci z pecherzyca - choroba skory gdzie przy najmniejszym dotyku na skorze robia sie bolesne pecherze... to chyba najokropniejsza choroba na swiecie....
to moze gwiazdka? mam taka osmioramienna, latwo mozna ja robic w roznych rozmiarach... podpatrzylam od jednej z kufekowiczek ktora robila je na poduszkach wyszywanych...
wydaje mi sie ze wiekszosc elementow z tago kwadracika moglaby byc uzyta - zaczynajac od gwiazdki, przez gwiazdke z zerduchami ( choc to to moze za duzo roboty jak na logo) czy 4serduszka czy koniczynka ( tu zmienilabm czarne obwodki na ciemna zielen a wypelnila jednym jasniejszym zielonym). Co Wy o tym myslicie