Ostatni shout - nie widoczny
Nie jesteś upoważniony do przeglądania shoutów.
 
3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Problemy po zmianie serwera
kacpur
post Feb 9 2007, 03:20 PM
Post #1


Domownik
*****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 4 745
Dołączył: 30-March 06
Skąd: Prabuty
Użytkownik nr: 30



blink.gif Przy powiekszeniu obrazow dalej widze "cyfery i litery"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maryla
post Feb 9 2007, 07:00 PM
Post #2


Swój człowiek
****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 1 014
Dołączył: 14-April 06
Użytkownik nr: 125



Ja też nadal jestem niepełnosprawnym użytkownikiem tego forum. 1.gif acfq2xkxu.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_aniar_*
post Feb 9 2007, 08:05 PM
Post #3





Goście






i u mnie to samo sie pojawia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rabcia
post Feb 9 2007, 09:53 PM
Post #4


Domownik
*****

Grupa: Super Moderatorzy
Postów: 5 688
Dołączył: 10-October 06
Skąd: Pruszków
Użytkownik nr: 450
Gadu-Gadu: 9993546



CYTAT(aniar @ Feb 9 2007, 08:05 PM)
i u mnie to samo sie pojawia
*


I umnie też ohmy.gif(

No i czasem muszę dwa razy się logować, bo za pierwszym niby loguje i długo się otwiera i dalej dalej jestem nie zalogowana a za drugim pół seundy jestem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pepus
post Feb 9 2007, 10:37 PM
Post #5


Stały Bywalec
***

Grupa: Użytkownicy
Postów: 518
Dołączył: 20-August 06
Skąd: Lublin
Użytkownik nr: 368



Z logowaniem nie mam problemu, ale z oglądaniem fotek... mam to samo!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kuferek
post Feb 10 2007, 12:20 AM
Post #6


Domownik
*****

Grupa: Administratorzy
Postów: 4 088
Dołączył: 24-March 06
Skąd: Łódź
Użytkownik nr: 2



Przepraszam, ale nic na razie nie da się z tymi zdjęciami zrobić. sad.gif
Ja tego nie potrafię, a admin pojechał ganiać kangury i wraca dopiero za trzy tygodnie. sad.gif

U mnie w Internet Explorerze zdjęcia się normalnie otwierają, a w Operze nie chcą. Czyżby ten problem dotyczył tylko Opery? Czy jeszcze jakiś innych przeglądarek internetowych?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pepus
post Feb 10 2007, 12:47 PM
Post #7


Stały Bywalec
***

Grupa: Użytkownicy
Postów: 518
Dołączył: 20-August 06
Skąd: Lublin
Użytkownik nr: 368



Ja mam Mozille firefox - i też nie ma fotek. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ata
post Feb 10 2007, 01:51 PM
Post #8


Domownik
*****

Grupa: Super Moderatorzy
Postów: 6 210
Dołączył: 30-March 06
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 29
Gadu-Gadu: 8213373



Popieram Beatkę - też mam Mozillę i zamiast powiększonych fotek dziwne znaczki...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rabcia
post Feb 10 2007, 04:23 PM
Post #9


Domownik
*****

Grupa: Super Moderatorzy
Postów: 5 688
Dołączył: 10-October 06
Skąd: Pruszków
Użytkownik nr: 450
Gadu-Gadu: 9993546



U mnie Firefox i też krzaczki zamiast powiększonych brazków mad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kacpur
post Feb 10 2007, 04:26 PM
Post #10


Domownik
*****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 4 745
Dołączył: 30-March 06
Skąd: Prabuty
Użytkownik nr: 30



sad.gif no, jak u mnie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maryla
post Feb 10 2007, 06:28 PM
Post #11


Swój człowiek
****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 1 014
Dołączył: 14-April 06
Użytkownik nr: 125



U mnie młodzież nie pozwala pracować na Explorerze, a [tak powiedziała młodzież] forum nie współpracuje z innymi przegladarkami.Jestem jednak człowiekiem dużej wiary, poczekam. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ata
post Feb 10 2007, 07:41 PM
Post #12


Domownik
*****

Grupa: Super Moderatorzy
Postów: 6 210
Dołączył: 30-March 06
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 29
Gadu-Gadu: 8213373



Forum współpracuje z innymi przeglądarkami... W domu mam, jak większość Mozillę, a w pracy Operę (oprócz Explorera).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kuferek
post Feb 11 2007, 01:13 AM
Post #13


Domownik
*****

Grupa: Administratorzy
Postów: 4 088
Dołączył: 24-March 06
Skąd: Łódź
Użytkownik nr: 2



Forum na pewno wsółpracuje z innymi przeglądarkami, bo do czasu przenosin na nowy serwer wszystko było ok. Więc mam nadzieję, że admin po powrocie znajdzie przyczynę tego problemu i jego rozwiązanie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
middia
post Feb 16 2007, 08:32 PM
Post #14


Swój człowiek
****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 2 574
Dołączył: 10-May 06
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 175



Kuferku, zdaje się, że dziś wysyłanie PW nie działa...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jagodzianka
post Feb 16 2007, 08:40 PM
Post #15


Domownik
*****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 3 268
Dołączył: 3-July 06
Skąd: wroclaw
Użytkownik nr: 294



na 100% nie działa, nie udało mi się wysłać ani jednej PW
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kuferek
post Feb 17 2007, 06:33 AM
Post #16


Domownik
*****

Grupa: Administratorzy
Postów: 4 088
Dołączył: 24-March 06
Skąd: Łódź
Użytkownik nr: 2



Wiecie co, chce mi sie normalnie wyć... z bezsilności. cry.gif
Kolejna awaria, której ja niestety nie potrafię naprawić.
Jakiś problem jest z bazą danych mySQL, tyle potrafię wywnioskować z komunikatu o błędzie, pojawiającym sie podczas próby wsysłania prywatnej wiadomości. Przypuszczam, że może mieć to związek z tym, że na naszym serwerze planowali zmienić wersje mySQL i php na nowszą. Może coś trzeba zmienić w ustawieniach forum, nie wiem tego, niestety nie jestem informatykiem. sad.gif
A nasz admin jeszcze ponad tydzień będzie w Australii i ma tam bardzo ograniczony dostęp do internetu, więc na razie nie może nam pomóc. cry.gif

Jest mi bardzo przykro z tego powodu i przepraszam wszystkich za te utrudnienia. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jagodzianka
post Feb 17 2007, 08:34 AM
Post #17


Domownik
*****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 3 268
Dołączył: 3-July 06
Skąd: wroclaw
Użytkownik nr: 294



Kuferku, nie przejmuj się 10.gif poczekamy i będzie dobrze 8.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kuferek
post Feb 19 2007, 11:28 PM
Post #18


Domownik
*****

Grupa: Administratorzy
Postów: 4 088
Dołączył: 24-March 06
Skąd: Łódź
Użytkownik nr: 2



Udało mi się naprawić wysyłanie pw. bounce.gif

Zadziałałam jak typowy informatyk, czyli poszukałam rozwiązania na fachowym forum, bo na pewno ktoś już miał ten sam problem i już go dawno rozwiązał. grinyes.gif

Ale sukces połowiczny, bo rozwiązania na wyświetlanie zdjęć w innych przeglądarkach niż IE, jeszcze nie znalazłam. huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ata
post Feb 20 2007, 08:15 AM
Post #19


Domownik
*****

Grupa: Super Moderatorzy
Postów: 6 210
Dołączył: 30-March 06
Skąd: Warszawa
Użytkownik nr: 29
Gadu-Gadu: 8213373



Najważniejsze, że privy działają! wub.gif Dzięki Kuferku 08.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jagodzianka
post Feb 25 2007, 05:01 PM
Post #20


Domownik
*****

Grupa: Użytkownicy
Postów: 3 268
Dołączył: 3-July 06
Skąd: wroclaw
Użytkownik nr: 294



Kuferku, bardzo proszę o sprawdzenie - nie otwiera się wstawiony przeze mnie do galerii obrazek krzyżykowy "Most", jest tylko podpis. Dotyczy to nie tylko mnie, ale przed chwilą dostałam PW od Iryska, że nie ma także wstawionych przez nia obrazków. sad.gif
Mam też pytanie odnośnie PW. Nie jestem pewna czy moje się wysyłają za każdym razem, bo żadna wysłana wiadomość nie zapisuje sie w moim panelu. To chyba nie jest normalne? blink.gif

Ten post został edytowany przez jagodzianka: Feb 25 2007, 05:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

 

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 26th May 2020 - 09:42 AM
 


MKPortal C1.2 rc1 ©2003-2008 mkportal.it
Strona wygenerowana w 0.03536 sekundy z 12 zapytaniami